Cardi B și-a atras un val de hate în mediul online și chiar a fost acuzată de rasism. Momentul în care încearcă să cânte o melodie în limba coreeană a devenit viral pe TikTok, iar motivul nu este unul care să o facă mândră pe Cardi.

Cardi B a cântat un fragment dintr-o melodie din serialul ”Squid Game” și și-a tras un val de critici pe internet. Sau, mai bine zis, a încercat să cânte, pentru că nu știa versurile. Cardi a mormăit melodia din serial, din momentul jocului ”Red Light, Green Light”, cel cu păpușa gigant. Gestul lui Cardi a fost considerat o bătaie de joc de către coreeni, care sunt foarte sensibili atunci când vine vorba despre cultura lor. Versurile din melodie, pe care Cardi B a încercat să le reproducă, se traduceau prin ”floarea de hibiscus a înflorit”. Momentul care a stârnit numeroase critici pare a fi un fragment dintr-un live pe care rapperița l-a făcut pe Instagram pe 11 octombrie. 

Busteeed! Ce au în comun Inna și Cardi B, în afară de muzică? Ambele au avut același job!

Încercarea lui Cardi B de a cânta melodia în limba coreeană a fost criticată de mulți și chiar catalogată drept ”dezumanizantă și jignitoare” de către președintele unui ONG care face campanii anti-rasism. ”E genul de mizerie pe care oamenii o fac și care își are rădăcinile în ura față de asiatici”, a adăugat Sam Hyun. 

Acesta este videoclipul care a stârnit critici:

 

@belcalis.17

##fyp ##tiktok ##viral ##watch ##comment ##like ##cardib ##follow ##squidgame

♬ Originalton - 𝑪𝒂𝒓𝒅𝒊 𝑩