Cardi B și Megan Thee Stallion au lansat videoclipul piesei ”WAP”. Chiar dacă cele două se așteaptau ca prezența lui Kylie Jenner să aducă un plus videoclipului, fanii nu au rezonat cu ele.

Imediat după ce videoclipul ”WAP” a avut premiera pe Youtube, fanii s-au mobilizat și au creat o petiție pentru eliminarea lui Kylie Jenner. Nemulțumirea lor?! Faptul că muzica se oprește după aproape 2 minute pentru a arăta intrarea dramatică a lui Jenner, în timp ce coboară pe hol.

O fană a fost cea care a creat o petiție pe Change.org cu titlul „Eliminați Kylie Jenner din videoclipul WAP”. Sâmbătă dimineața, peste 47.900 de persoane au semnat petiția care urmărește un obiectiv de 50.000 de semnături. Pe Twitter, comentariile negative au început să curgă încă din primele minute de la lansarea videoclipului, iar până acum, Kylie nu s-a apărat deloc. 

”Vrea să mulțumesc fiecărei femei care a luat parte la acest videoclip. Faptul că v-ați făcut timp pentru mine înseamnă foarte mult. A fost important să am în videoclip diferite tipologii de femei, din rase diferite, din medii diferite și care sunt influente și puternice!”, a scris Cardi pe Twitter.