Premiul pentru cea mai nehotărâtă femeie a anului merge la.... Ta-daaaam!!! Cardi B! În ultima perioadă, artista nu mai știe ce vrea să facă în privință lui Offset, așa că relația lor este mereu un du-te, vino. 

Păi nu anunța ea Cardi acum câteva săptămâni că divorțează de Offset?! Ba da. Mai mult decât atât, chiar ea a fost cea care a depus actele de divorț. Cardi a negat mult timp că infidelitatea fostul partener ar fi fost unul dintre motive separării, dar acum nici nu mai contează cine și ce a făcut. După ziua ei, lucrurile s-au schimbat la 360 de grade, iar Cardi pare mai dispusă ca niciodată să o ia de la zero cu Offset.

La petrecerea aniversară s-a lăsat cu multă șampanie și cu multă dragoste între Cardi și Offset. Believe it or not, aceștia s-au sărutat pasional, iar din acel moment fanii au știut că lucrurile se vor schimba între cei doi. Cardi a decis să îi acorde o a doua șansă lui Offset pentru că îi era dor de conversațiile cu el și se pare că de la prietenie la iubire a mai fost un singur pas.

Fanii s-au revoltat imediat în online, criticând-o pe Cardi din cauza deciziei pe care a luat-o. Aceștia au fost de părere că Offset nu merita o a doua șansă și că ceea ce a făcut Cardi este un gest nepotrivit în situația dată. Sătulă să se mai justifice pentru comportamentul și pentru alegerile ei, Cardi și-a dezactivat contul de Twitter. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too many bute pics of the night

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on