Cardi B nu se lasă afectată de evenimentele negative din viața ei. Artista se află în plin divorț de Offset și face haz de necaz. 

Cardi B și Offset s-au căsătorit acum 3 ani în secret, dar divorțul se pare că a devenit public. Cardi a simțit că între ea și Offset lucrurile nu se mai pot îndrepta, așa că a mers la tribunalul din Fulton County, Georgia pentru a depune actele.

Sunt bine cunoscute episoadele în care Offset a înșelat-o pe Cardi, dar aceasta a trecut peste din dorința de a repara lucrurile și de a avea o familie fericită. Chiar dacă a fost criticată de multe femei că l-a iertat la acel moment pe Offset, Cardi nu a ținut cont și a fost dispusă să facă orice pentru relația ei.

În ultima perioadă, Cardi este bombardată din toate părțile cu întrebări legate de viața ei personală. Pentru ca fanii să nu își mai facă griji despre cum evoluează lucrurile pe plan personal, Cardi a postat un videoclipul pe contul creat special doar pentru fani. 

”Căsuța de mesaje este plină. Sunt asaltată de bărbați. Nu vreau să ma întâlnesc cu nimeni acum. Mă concentrez pe afacerile mele. Nu pot fi afectată de divorț, atâta timp cât eu sunt cea care și-a dorit asta. Eu sunt cea care a hotărât că este mai bine să plec din această relație. Atunci când sunt înșelată, nu aștept ca acest lucru să se întâmple de două ori. M-am săturat de astfel de oameni.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nationaldaughterday 🎀 @kulturekiari

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on