Se pare că pentru Cardi B și pentru Offset dragostea chiar a durat 3 ani. Cei doi au decis să pună capăt mariajului, iar cea care a depus actele de divorț a fost rapperița.

Cardi B și Offset s-au căsătorit acum 3 ani în secret, dar divorțul se pare că a devenit public. Cardi a simțit că între ea și Offset lucrurile nu se mai pot îndrepta, așa că a mers la tribunalul dinFulton County, Georgia pentru a depune actele.

Sunt bine cunoscute episoadele în care Offset a înșelat-o pe Cardi, dar aceasta a trecut peste din dorința de a repara lucrurile și de a avea o familie fericită. Chiar dacă a fost criticată de multe femei că l-a iertat la acel moment pe Offset, Cardi nu a ținut cont și a fost dispusă să facă orice pentru relația ei.

Urmăritorii lui Cardi sunt de părere că cel care a dus la separarea lor a fost Offset. Artistul se pare că mai are o fetiță cu o altă persoană. La cât de excentrică o știm pe Cardi, aceasta a luat foc în online și a vrut să îi lămurească pe toți. ”Lumea adoră să se joace cu mine. Oh, Offset are o fetiță. De aici a început toată nebunia. Nu are legătura cu asta. De aceea vă spun să nu mai credeți orice.

Când simți că lucrurile nu mai sunt ca înainte, poate că este timpul să renunți. Unii oameni chiar se maturizează, iar eu și Offset am fost împreună 4 ani și avem un copil. Cei care spun că un copil te face să te răzgândești să nu divorțezi, mint.”, a declarat Cardi.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All white and pearly.

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on