Cardi B nu are parte deloc de liniște. Recent, artista s-a trezit cu o mișcare nouă pe Twitter care o acuză că mai are un cont secret de Instagram.

Cardi B este una dintre cele mai transparente artiste atunci când vine vorba de viața ei. Comunitatea ei de fani este la curent cu tot ce face artista, doar că de data aceasta lucrurile au luat-o un pic razna.

Pe Twitter, Cardi B s-a trezit că este acuzată că mai are un cont secret de Instagram. Cardi nu a stat mult pe gânduri și le-a dat replica celor care au lansat această teorie.

”M-am trezit cu multe postări pe Twitter pline de hate la adresa mea. Am văzut că oamenii editează imaginile și spun că mai am un cont de Instagram. Ei cred că sunt o fetiță de 15 ani care are nevoie să se ascundă îăn spatele unui cont fake de Instagram. Ca să pară totul credibil, au spus că acel profil este urmărit de Lil Kim și de echipa mea. Ei nu au făcut niciodată asta. Mai mult, au editat și comentariile ca să pară o pagină reală. Eu nici nu vorbesc cu Lil Kim, nu ne știm chiar atât de bine”.