Credeai că nu te mai poate uimi nimic la Cardi B? Ei bine, de data aceasta nu ea este în centrul atenției, ci Offset, soțul ei. Artista a postat un filmuleț pe Insta stories spre surprinderea tuturor fanilor. Ce a arătat artista?

Cardi B și Offset sunt în relații mai bune, iar asta se vede pe Instagram. Cei doi locuiesc din nou împreună, iar Cardi a vrut să le arate urmăritorilor obsesia lui Offset. Da, pe lângă rapperiță, Offset mai are o obsesie: pantofii sport. Acesta are 3000 de perechi de astfel de încălțări și nu are de gând să se oprească aici. Offset a întrecut-o detașat pe Cardi care se poate lăuda cu 500 de perechi de pantofi. Surprinzător este faptul că rapperul știe numărul lor, având în vedere că unui om obișnuit i-ar trebui 8 ani ca să poarte tot ceea ce are Offset în dulap.

Acum ceva timp, Cardi anunța separarea oficială de soțul ei, dar, între timp, s-a răzgândit. Ce a convins-o?! Petrecerea de ziua ei. Atunci, Offset a sărutat-o pe Cardi și tot momentul s-a viralizat în online. Fanii au fost de părere că între cei doi încă mai există sentimente și se pare că presupunerile lor s-au adeverit. Cei de la TMZ susțin că rapperița și-a retras actele de divorț și că și-a rezolvat problemele cu tatăl lui Kulture.