Când vine vorba de copiii ei, Cardi B se transformă într-o leoaică. Artista tună și fulgeră de câteva zile de când Twitterul este plin de știri false legate de micuța Kulture. Un internaut a postat un mesaj potrivit căruia fiica lui Cardi și a lui Offset are autism, iar de acolo până la un adevărat scandal a mai fost un singur pas.

Cardi B are mereu replicile la ei și este expertă în a face față hate-ului din online. De-a lungul timpului, aceasta a învățat că nu poate fi pe placul tuturor și aproape că nici nu o mai deranjează jignirile pe care le primește constant. Nu același lucru se poate spune atunci când sunt aduși în discuție copiii ei.

Recent, pe Twitter a început să circule un zvon potrivit căruia Kulture ar avea autism și că de aia Cardi B nu o mai expune în online. Postarea nu a fost ștearsă și cum lumea este mică, a ajuns și la urechile artistei. Cardi nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a lua foc și pentru a-i pune la punct pe hateri.

„Fiica mea nu este autistă! Nu puteți să o numiți urâtă sau să îi puneți fel de fel de diagnostice. Luați-vă de cineva pe măsura voastră! Nu îmi târăți copiii în mizeria din online. Dacă aveți ceva de comentat, luați-vă de mine! Pentru ce în aduceți copiii în discuție?”, a răspuns soția lui Offset.