Okurrrr! Cu toții știm că nu este ușor să intri în grațiile lui Cardi B. Artista este destul de selectivă cu prietenii virtuali și nu se ferește să dea unfollow dacă cine o supără.

Cardi B are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram. Artista îi ține mereu la curent cu ceea ce face și se pare că asta îi face fericiți pe cei aproximativ 87,5 de milioane de urmăritori. La rândul ei, Cardi nu urmărește multe persoane, însă cele care au primit notificarea ”iamcardib started following you” sunt norocoși.

Poți mai mult! Cardi B, imaginile care au blocat internetul. Ai văzut cum s-a pozat artista?

Printre ei se află și INNA. Nici nu este de mirare că INNA se află pe lista persoanelor preferate de Cardi, având în vedere succesul pe care artista de la noi îl are pe plan internațional. INNA a devenit cea de-a treia artistă din Europa care se poate lăuda cu cele mai multe videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări și asta nu e tot. INNA este cea de-a patra cea mai ascultată artistă la nivelul continentului, fiind depășită doar de Adele și de Dua Lipa care au 13, respectiv 14 videoclipuri cu peste 100 de milioane. 

Acum, că ambele se au la follow, mai lipsește o colaborare între cele două. Awesome, right?