Billie Eilish nu este foarte darnică atunci când vine vorba de viața personală. Artista preferă ca fanii să se bucure de muzica ei, dar, totuși, din când în când, câteva detalii nu strică.

Billie Eilish și-a făcut un obicei din a organiza sesiuni de Q&A pe Instagram. Rubrica este printre preferatele fanilor, mai ales că așa au ocazia să afle secrete din viața lui Billie. Recent, unul dintre urmăritorii artistei a fost curios să știe dacă artista a avut un crush în copilărie și dacă da, care este acela. 

Billie nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit imediat răspunsul. Se pare că artistei îi plăcea de actrița Sarah Michelle Gellar, cunoscută din serialul „Buffy The Vampire Slayer”. Cum știrile circulă cu viteza luminii, vestea aceasta a ajuns și la urechile lui Sarah care s-a simțit mai mult decât flatată. La rândul ei, aceasta a spus că deși nu mai este un copil să aibă crush-uri, și ea o adoră pe Billie. 

 

Anul acesta, artista împreună cu fratele ei au câștigat trofeul Grammy la categoria „Best Original Song” cu piesa „No time to die”, de pe coloana sonoră a filmului cu același nume. Billie și Finneas le-a mulțimit tuturor în discursul lor și au fost mai mult decât emoționați. În doar 5 zile de la lansarea pe canalul ei oficial de Youtube, piesa „No time to die” a adunat 27 de milioane de vizualizări. Billie le-a spus fanilor că nu a fost greu să scrie o astfel de piesă și că atâta timp cât există sursă de inspirație, nimic nu este imposibil.