Taylor Swift a decis să își înregistreze din nou unele piese și a revenit în atenția fanilor. Au apărut deja zvonuri și despre o nouă colaborare și mulți cred că Tay-Tay pregătește un feat cu un fost iubit. 

Toată lumea știe că Taylor Swift s-a inspirat din fostele relații atunci când a compus cele mai multe dintre melodiile din repertoriul ei, iar albumul ”1989” este cel mai bun exemplu în acest sens. Taylor a compus piesele de pe album după ce s-a despărțit de Harry Styles, iar versurile sunt pline de mesaje cu subînțeles. Acum, după șapte ani de la lansare, Taylor înregistrează din nou piesele și mulți cred că, odată cu relansarea albumului, pregătește și o surpriză. Presa internațională scrie că pe noul album va fi inclusă și o piesă-surpriză, în care Taylor cântă alături de Harry Styles. 

Triunghi amoros. Taylor Swift a lansat piesă despre Joe Jonas. Ce spune Sophie Turner, soția artistului?

Se pare că melodia ar fi fost compusă și înregistrată pe vremea când cei doi formau un cuplu, dar nu a ajuns niciodată să fie lansată. Taylor și Harry au început să aibă o relație în noiembrie 2012, dar s-au despărțit câteva luni mai târziu. Printre piesele pe care Taylor le-a scris despre relația cu fostul star One Direction se numără ”Style”, ”Out of the woods” sau ”Cardigan”. Nici Harry Styles nu s-a lăsat mai prejos, iar melodia ”Two Ghosts” este doar una dintre piesele lui despre care se crede că ar fi fost inspirate din fosta relație.