Dr. Dre nu are liniște nici când se află în spital. Artistul a fost internat după ce a suferit un anevrism cerebral și se pare că asta a fost ocazia perfectă pentru hoți.

Dr. Dre nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Rapperul pe numele său Andre Romelle Youn a suferit recent un anevrism cerebral, iar vestea aceasta a fost folosită de hoți în avantajul lor. Poliția a fost alertată după ce patru indivizi au încercat să îl jefuiască pe Dr. Dre. Planul lor nu a fost dus la bun sfârșit pentru că aceștia au activat din neatenție camerele cu inflaroșu din casa rapperului. Acum, hoții se află în arestul poliției.

Dr. Dre a ajuns zilele trecute la spital, iar diagnosticul primit de la medici a fost anevrism celebral. Echipa rapperului a vrut să îi liniștească pe fani și au postat un mesaj pentru aceștia. ”Mulțumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interesul şi urările lor de bine. Mă simt bine şi primesc îngrijire excelentă din partea echipei mele medicale. Voi ieşi din spital şi voi reveni acasă curând”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Dre (@drdre)