Harry Styles s-a întors în locul în care îi place atât de mult și anume, scena. Artistul are concert după concert, iar atmosfera este una incendiară. De când a dat startul spectacolelor, aproape că nu este zi în care feed-ul de TikTok să nu aibă filmulețe cu el.

Harry Styles este un artist complet. Concertele lui sunt adevărate spectacole care au în spate concepte și idei ce-i aparțin în totalitate. În ultima perioadă, Harry a primit un microfon wireless, ceea ce înseamnă că are și mai mult spațiu de manifestare. La fiecare spectacol în parte, Harry are alte momente cu care îi acaparează pe fani.

Din păcate, show-ul lui din Copenhaga a fost anulat, asta după ce la câțiva metri de scenă, mai exact, într-un mall a avut loc un atac armant. Vizibil distrus de veste, Harry a postat un mesaj pe social media prin care le-a transmis fanilor lui cele mai bune gânduri. 

„Am inima frântă împreună cu locuitorii din Copenhaga. Ador acest oraş. Oamenii sunt atât de calzi şi de plini de dragoste”, a spus Harry. Mesajul lui a fost completat de cel al organizatorilor concertului. „Concertul din această seară cu Harry Styles a fost anulat la ordinul poliţiei daneze.”