DaBaby a dat cu bâta-n baltă. Rapperul are videoclip nou care a stârnit multe reacții în online, dar, de departe cel care a pus capac întregii situații este discursul lui din timpul concertului US Music Festival.

Va mai trece ceva timp până când vor fi uitate vorbele lui DaBaby. Rapperul nu s-a controlat deloc în timpul unui concert, iar comentariile pe care le-a făcut i-au revoltat atât pe fani, cât și pe colegii lui. De departe, cea care a fost cea mai uimită a fost Dua Lipa. Artista a lansat acum ceva timp alături de el remixul piesei ”Levitating”, iar acum fanii îi cer artistei să renunțe la acea variantă pentru că nu îi mai aduce niciun beneficiu în mijlocul acestui scandal.

Pus la zid de fani, de Madonna, dar și de către alți colegi, DaBaby a decis să își ceară scuze online, prin intermediul Twitterului. ”Toți cei care ați avut HIV aveți tot dreptul să fiți supărați pe mine. Tot ce am spus nu a fost cu intenție. Cât despre cei din LGBTQ, este dreptul vostru sa faceti ce vreti!”

Dar ce a spus DaBaby mai exact în timpul concertului? ”Aprindeți blițurile de la telefon și ridicați mâna sus. Mai puțin cei cu HIV, cei din LGBTQ și cei care fac sex în mașină”

Ooops!