Smiley este genul de artist care ține la fanii lui și la relația cu ei. La fel ca multor artiști de la noi, Smiley a simțit lipsa concertelor în pandemie și, chiar dacă s-a concentrat asupra altor proiecte în ultimul an, cel mai bine se simte tot pe scenă. Din păcate, cântărețul le-a dat o veste proastă fanilor lui: a fost nevoit să își anuleze două concerte și nu știe când va putea reveni pe scenă. 

Relaxarea restricțiilor din ultima perioadă le-a dat speranță multor artiști că lucrurile pot reveni la normal și că pot fi din nou aproape de fanii lor. Din păcate însă, lucrurile sunt imprevizibile, iar planurile pe termen lung nu sunt valabile. Smiley a simți acest lucru pe propria piele și și-a anunțat fanii de pe Instagram că este nevoit să își amâne două dintre concerte, după ce doi dintre colegii lui de trupă s-au îmbolnăvit de Covid. 

În vremurile acestea complicate nu poți să-ți faci niciun plan (...) Din păcate, doi dintre colegii mei sunt pozitivi Covid. Din respect pentru oameni și reguli, ne vom vedea la o altă dată pe care nu o pot spune acum. Îmi pare rău că nu mai putem trăi acum bucuria acestor întâlniri, dar vă promit că mă voi revanșa big time. Aveți grijă de voi! Sănătate tuturor!”, a scris Smiley pe stories.