Camila Cabello și Shawn Mendes au format unul dintre cele mai cute cupluri din industria muzicală. Vorbim la trecut pentru că cei doi nu s-au mai afișat de mult timp împreună, iar fanii cred că și-au spus ”adio!”

A devenit un trend ca artiștii să pună capăt relațiilor anul acesta. După ce Miley Cyrus i-a spus ”adio!” lui Cody Simpson, Demi Lovato lui Max, Camila Cabello a decis să nu se mai afișeze la brațul lui Shawn Mendes. Chiar dacă cei doi nu au confirmat ceva oficial, surse din anturajul lor au declarat că lucrurile din ei s-au cam răcit.

Se pare că artista s-a răzgândit în privința sentimentelor pentru Shawn și decis să revină la gânduri mai bune fața de acesta. Pentru Shawn urmează o perioadă încărcată deoarece artistul pregătește lansarea unui album în luna decembrie.

Shawn și Camila au descoperit succesul împreună, odată cu lansarea piesei ”Senorita”, așa că acum a venit timpul ca artista să fie alături de el. Nu în calitate de susținător, ci de iubită. Camila a postat pe contul ei de Instagram un mesaj emoționant de susținere pentru Shawn.

Lumea folosește mereu frumusețea și magia, iar acum o vor putea face mai mult ca oricând. Shawn Mendes, ce cadou minunat ai pregătit pentru lume. A lucrat la acest album cu fiecare parte a sufletului său, a spiritului, a esenței și cu cele mai pure intenții. Dragostea mea, sunt foarte mândră de tine și de abia aștept ca lumea să vadă și să asculte inima ta”.