Camila Cabello nu mai are formele de altădată, dar acest lucru nu pare să o afecteze prea tare. Chiar dacă are câteva kilograme în plus, iubita lui Shawn Mendes este împăcată cu felul în care arată și nu dă doi bani pe părerile haterilor. Cu toate acestea, aparițiile ei recente i-au adus o mulțime de critici și mulți au spus că pozele de la evenimente nu au nicio legătură cu felul în care arată ea în prezent. 

Camila a participat la mai multe evenimente mondene în ultima perioadă, iar aparițiile ei au fost apreciate de critici. Artista a fost la premiera filmului ”Cinderella”, în care are rol principal, și a strălucit într-o rochie de seară cu argintiu și negru. Câteva săptămâni mai târziu, Camila s-a afișat la brațul iubitului ei, Shawn Mendes, la MET Gala. A purtat o ținută mov, cu paiete și pene, compusă dintr-un top și o fustă lungă, dar în fotografiile apărute pe internet nu era nici urmă de colăcei sau de celulită. 

#FirstDate. Ce a făcut Camila Cabello înainte de prima întâlnire cu Shawn Mendes? ”Aveam atâtea emoții încât...”

La scurt timp după eveniment, Camila s-a relaxat la plajă în Miami, iar paparazzii au fost pe fază. Cântăreața a purtat un costum de baie de culoare galbenă, minuscul, și nu a părut deranjată de faptul că i se văd formele în toată splendoarea. Chiar dacă pe Camila nu o deranjează câtuși de puțin standardele de frumusețe actuale și nu încearcă să se încadreze în anumite tipare, mulți au spus că pare a fi cu totul altă persoană atunci când participă la evenimente, față de cum arată în realitate.