Dacă la capitolul a fi sau a nu fi señorita lui Shawn Mendes, Camila a fost în dubii, atunci când a venit vorba de o schimbare de look, artista nu a stat pe gânduri. Camila a apelat la foarfecă, iar noul ei look i-a uimit pe toți.

Pe lângă voce și simpatie, Camila Cabello s-a remarcat și prin superba podoabă capilară. Artista a renunțat la cosițele de Rapunzel și s-a tuns, spre uimirea tuturor. Iubita lui Shawn a făcut acest pas după ce a terminat filmările la ”Cinderella”, film ce este programat să apară anul viitor. Să sperăm că pandemia nu le va pune piedică.

În timp ce ea s-a dat un pas înapoi, Shawn Mendes este pregătit de lumina reflectoarelor. Artistul vrea ca anul 2020 să fie anul lui, așa că a lansat piesă nouă, ”Wonder”, are documentar pe Netflix și în decembrie lansează și album nou. Chiar dacă au existat zvonuri că Shawn și Camila s-au despărțit, cei doi demonstrează contrariul. Shawn profită de fiecare ocazie pentru a o lăuda pe Camila, de a-i spune cât de mult o iubește și cât de mult îl inspiră, iar Camila face cele mai drăguțe poze cu iubitul ei. 

”Am avut părul lung toată viața. Acum, a venit timpul să simt aerul pe umerii mei.”, a scris artista pe Instagram. Camila, we want you hair back!