„The Voice” este unul dintre cele mai apreciate show-uri de peste Ocean. Fiecare sezon vine cu ceva nou, iar de data asta, sezonul cu numărul 22 aduce în fața fanilor un nou jurat. Mai exact, pe Camila Cabello.

Anul 2022 este unul plin pentru Camila Cabello. Artista s-a alăturat deja juriului de la „The Voice”. Fosta senorita poate spune că este una dintre cele mai mari realizări pentru ea. Nu este deloc ușor să treci de la concurentă la „X Factor” la jurat la „The Voice”.

Camila s-a alăturat formulei deja cunoscute, Blake Shelton, Gwen Stefani și John Legend. Artista a înlocuit-o pe Kelly Clarkson care a decis să abandoneze acest proiect. Deși era mentor încă din 2014, Kelly nu a mai vrut să continue proiectul.

Filmările au început deja. Din promo-ul emisiunii se poate vedea clar că fosta membră Fifth Harmony nu a fost primită cu brațele deschise. Camila a primit o scrisoare anonimă care o avertiza ca va pierde acest sezon. În plus, a atenționat-o că nu este cazul să-și facă speranțe. Camila nu s-a lăsat intimidată deloc, din contră.

 

Camila Cabello nu este cel mai scump jurat „The Voice”

Anul trecut, cei din organizarea show-ului de talente „The Voice” au convins-o pe Ariana Grande să se alăture proiectului. Aceștia s-au asigurat că vin cu o ofertă de nerefuzat și i-au pus Arianei pe masă nici mai mult nici mai puțin de 25 de milioane de dolari. Ari a bătut imediat palma și a ocupat deja scaunul fostului jurat, Nick Jonas. După o asemenea ofertă, Ariana Grande a devenit cel mai bine plătit jurat din istoria show-ului.

Cu o asemenea sumă încasătă, Ariana Grande i s-a alăturat lui Katy Perry care câștigă aceeași sumă la „American Idol”, apoi sunt urmate de Kelly Clarkson cu 15 milioane de dolari, iar pe ultimul loc se situează John Legend și Blake Shelton cu 13 milioane de dolari.

Camila Cabello, noul jurat de la „The Voice”. Ce strategie are artista pentru a aduce victoria în echipa ei
Hepta