Camila Cabello este cea mai nouă jurată de la „The Voice”. Fosta senorita a lui Shawn Mendes i-a luat locul lui Kelly Clarkson și pare că deja s-a acomodat cu adversarii ei. Atât de mult, încât își permite să-i taxeze atunci când greșesc.

Anul 2022 este unul plin pentru Camila Cabello. Artista s-a alăturat deja juriului de la „The Voice”. Fosta senorita poate spune că este una dintre cele mai mari realizări pentru ea. Nu este deloc ușor să treci de la concurentă la „X Factor” la jurat la „The Voice”.

Camila s-a alăturat formulei deja cunoscute, Blake Shelton, Gwen Stefani și John Legend. Artista a înlocuit-o pe Kelly Clarkson care a decis să abandoneze acest proiect. Deși era mentor încă din 2014, Kelly nu a mai vrut să continue proiectul.

Proaspăt intrată în formulă, Camila a început deja să facă regulile. Aceasta vrea ca toată lumea să îi pronunțe corect numele, așa că a început să se ia de colegul ei, Blake. Se pare că soțul lui Gwen nu poate spune numele așa cum trebuie, iar asta o scoate din sărite pe Camila.

 

 

Camila Cabello a dat o nouă șansă iubirii

Camila Cabello a captat atenția fanilor cu cele mai recente imagini. Artista și-a vopsit părul în nuanța „honey-blonde” și deja știm cu toții ce urmează. Așa cum spunea Coco Chanel, „când o femeie își schimbă culoarea părului, este pe cale să își schimbe viața”. Se pare că fosta senorita a lui Shawn Mendes a fost văzută în compania unui alt bărbat și fanii s-au grăbit să o combine deja cu el.

Este vorba despre Austin Kevitch. Austin are 31 de ani și este cel care a dezvoltat aplicația de dating pe care o folosesc majoritatea starurilor din afară, Lox Club. Cei doi nu au confirmat nimic, dar se pare că cele mai recente imagini vorbesc de la sine. Cuplul a fost surprins în ipostaze tandre pe străzile din Los Angeles, în timp ce mergeau să își cumpere cafea.

Camila Cabello l-a pus la punct pe Blake Shelton, la „The Voice”. Cum a reacționat soția artistului, Gwen Stefani
Hepta