Camila Cabello joacă în remake-ul live-action al filmului Cinderella și este colegă de platou cu alte nume mari din industria cinematografică. Filmul urmează să apară pe Amazon Prime în toamnă, iar primele imagini au apărut deja pe internet. 

Camila a petrecut o mare parte din anul trecut în Marea Britanie, unde a filmat pentru pelicula Cinderella. Filmul este un remake după producția originală și urmează să apară pe 3 septembrie. Deși era programat să fie gata mai devreme, lansarea a fost întârziată din cauza condițiilor impuse de pandemie. Distribuția include nume sonore din industrie, iar alături de Camila, care are rolul principal, în film vor mai apărea Idina Menzel, James Corden, Pierce Brosnan, Billy Porter sau John Mulaney. 

Camila Cabello a apărut în costum de baie și a împărțit internetul în două. Haterii spun că s-a îngrășat

Chiar dacă producătorii nu au lansat încă un trailer oficial, artista a publicat pe contul ei de Twitter, un videoclip care poate ține loc de teaser. ”Aceasta a fost una dintre experiențele magice din viața mea. Abia aștept să îl vedeți. Apare pe Amazon Prime pe 3 septembrie”, a transmis Camila prin intermediul descrierii. Așa arată primele imagini din film: