Camila Cabello și Shawn Mendes și-au pus de multe ori fanii pe gânduri. În timp ce mulți se întrebau dacă cei doi mai sunt sau nu împreună, de data aceasta răspunsul a venit de la Camila.

Relația Camilei Cabello cu Shawn Mendes a fost de multe ori un fel de du-te, vino. Cei doi au avut perioade în care nu s-au mai afișat deloc împreună, iar episoadele în care Camila spunea că s-a plictisit să fie într-o relație cu Shawn sunt bine știute de către fani. 

Acum, la scurt timp după ce Shawn a lansat piesa ”Monster” în colaborare cu Justin Bieber, senorita Camila este foarte mândră de iubitul ei. Artista a declarat de multe ori că este incredibil ce a reușit să facă Shawn în această perioadă, iar album ”Wonder” este de departe cel mai bun din cariera lui.

După atâtea momente de mândrie, a avenit timpul ca Shawn să primească una dintre cele mai romantice declarații. Camila a postat un mesaj siropos pe Instagram, acolo unde a primit 4 milioane de aprecieri.

”Am învățat multe despre dragoste alături de omul ăsta. Când ești într-o relație cu cineva, se simte ca și cum acea persoană este o oglindă care se reflectă asupra ta. Pentru noi este ceva instinctiv să iubim, chiar dacă rațiunea încearcă uneori să ne protejeze. A fi îndrăgostit înseamnă să treci prin haos alături de aceeași persoană. Toate aceste trăiri sunt mult mai frumoase și mai reale decât perfecțiunea.”

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)