Nu mai este niciun secret faptul că fosta iubită a lui Shawn debordează de sinceritate. Camila Cabello nu și-a ascuns niciodată părerile și, tocmai asta a făcut-o să fie mereu pe placul fanilor.

Și artiștii au idolii lor, iar Camila Cabello este dovada vie a acestui fapt. În timp ce artista este idolatrizată de milioane de persoane din întreaga lume, la rând ei, Camila are o persoană pe care o admiră foarte mult și pe care o trece pe lista „role model”. Este vorba despre Ed Sheeran, cel cu care a și colaborat la începutul anului pentru piesa „Bam Bam”. 

Nici nu ai cum să nu îl placi pe Ed Sheeran, având în vedere că este unul dintre cei mai mari artiști din lume. Ed nu a intrat niciodată în scandaluri, iar viața lui privată a fost mereu trăită departe de ochii curioșilor. Acesta este și unul dintre aspectele pentru care Camila îl invidiază pe Ed Sheeran. Despre toate aceste sentimente care o încearcă când aude de Ed, artista a vorbit într-un interviu acordat celor de la Cosmopolitan UK. 

„Dă totul pe scenă când este artist, apoi merge acasă și își trăiește viața ca un om obișnuit. Are o viață privată despre care oamenii nu știu nimic, o viață în care se distrează, iese cu prietenii. Are o familie, poate merge la cină liniștit alături de oamenii pe care îi iubește”, a spus Camila.