De când și-a lansat primul album solo, Camila Cabello ne-a cucerit cu piesele ei și toată lumea își dorește să colaboreze cu ea. În urmă cu câteva zile, artista a fost văzută la Montreal alături de un fost star Disney și abia așteptăm să vedem ce pun la cale!

Este vorba despre nimeni altul decât Dylan Sprouse. Deși numele lui nu ți suna cunoscut, sigur îl știi după față! A jucat în Hotel Dulce Hotel, iar apoi a fost Ben, fiul lui Ross, din Friends. 

FOTO OMG | Maluma a abuzat de Photoshop și s-a făcut de râs! Vezi fotografia de care râde tot internetul!

Camila Cabello a postat un selfie în care apare alături de Dylan, pe contul său de Instagram și și-a făcut fanii curioși. "La ce lucrăm?", a scris interpreta piesei "Havana" în descriere. Dylan a dorit, de asemenea, să dea un indiciu pe contul său Instagram. Actorul în vârstă de 26 de ani a încărcat aceeași fotografie, cu textul: "Filmare rapidă în Montreal pentru un proiect secret cu Camila Cabello".

 

 

what are we workin’ on? 🤷🏻‍♀️ @dylansprouse

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Având în vedere că Dylan a petrecut ani de zile dedicându-se fotografiei, nu ne-ar surprinde dacă s-ar afla în spatele regiei noului videoclip al Camilei. Sau cine știe, poate că el este co-starul următorului său videoclip.