„The Voice” este unul dintre cele mai apreciate show-uri de peste Ocean. Fiecare sezon vine cu ceva nou, iar de data asta, sezonul cu numărul 22 aduce în fața fanilor un nou jurat. Mai exact, pe Camila Cabello.

Anul 2022 este unul plin pentru Camila Cabello. Artista se va alătura juriului de la „The Voice” și poate spune că este una dintre cele mai mari realizări pentru ea, având în vedere că a trecut de la concurentă la „X Factor” la jurat la „The Voice”. Camila se va alătura formulei deja cunoscute, Blake Shelton, Gwen Stefani și John Legend. Artista o va înlocui pe Kelly Clarkson care a decis să abandoneze acest proiect, deși era mentor încă din 2014.

Anul trecut, cei din organizarea show-ului de talente „The Voice” au convins-o pe Ariana Grande să se alăture proiectului. Aceștia s-au asigurat că vin cu o ofertă de nerefuzat și i-au pus Arianei pe masă nici mai mult nici mai puțin de 25 de milioane de dolari. Ari a bătut imediat palma și a ocupat deja scaunul fostului jurat, Nick Jonas. După o asemenea ofertă, Ariana Grande a devenit cel mai bine plătit jurat din istoria show-ului.

Cu o asemenea sumă încasătă, Ariana Grande i s-a alăturat lui Katy Perry care câștigă aceeași sumă la „American Idol”, apoi sunt urmate de Kelly Clarkson cu 15 milioane de dolari, iar pe ultimul loc se situează John Legend și Blake Shelton cu 13 milioane de dolari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)