Camila Cabello s-a afișat în costum de baie și a împărțit internetul în două. Artista are câteva kilograme în plus, iar fotografiile au atras numeroase critici pe internet. Fanii artiste s-au grăbit să sară în apărarea ei. 

Atunci când ești vedetă, ai de-a face, inevitabil, și cu hateri. Ei sunt prezenți peste tot, mai ales pe rețelele de socializare, și nu iartă nimic. Fiecare greșeală și fiecare apariție care nu se încadrează în standardele lor sunt aspru judecate și taxate în termeni duri. Iar Camila Cabello tocmai a aflat acest lucru, pe propria piele. Artista și iubitul ei, Shawn Mendes, au profitat de soare și au mers la plajă în Miami. Paparazzi au fost pe fază și i-au surprins bucurându-se de escapada romantică. În timp ce Shawn Mendes se menține în continuare în formă și a făcut să suspine multe domnișoare cu apariția lui în slip, Camila Cabello nu mai are silueta pe care o afișa în urmă cu câțiva ani. 

#StageName. Te-ai întrebat vreodată cum și-a ales Camila Cabello numele de scenă? Nu mulți știu asta

Artista de 24 de ani a purtat un costum de baie din două piese, albastru, dar corpul ei a suferit câteva modificări în ultima vreme. Camila s-a îngrășat câteva kilograme, are burtică și celulită, iar cei care erau obișnuiți cu imaginea ei perfectă din trecut au taxat-o imediat pentru faptul că s-a îngrășat. Imaginile surprinse de paparazzi au făcut înconjurul internetului și i-au împărțit în două tabere pe cei care le-au văzut. În timp ce unii s-au grăbit să arunce cu pietre, virtual, pentru felul în care arată Camila, alții i-au luat apărarea și au spus că nu este în regulă să judeci pe cineva bazat pe felul în care arată și că body shaming-ul este una dintre cele mai periculoase forme de bullying.