Who can blame him? Shawn Mendes, la fel ca toate starurile, are și el un crush. Nimic grav până aici, dar atunci când Shawn visează la o altă vedetă, oare Camila cum reacționează? Mai ales că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista este destul de irascibilă.

Shawn Mendes nu are secrete față de iubita lui, Camila, deși unele lucruri poate că ar trebui să le păstreze pentru el. Anyway, Shawn a recunoscut că a căzut pradă tentației și că are un crush, iar fanii clar nu se așteptau să audă asta. Cine îi face concurență Camilei? Nimeni alta decât Emma Watson, cunoscută pentru rolurile din seria ”Harry Potter” și nu numai. 

Girls și tu, Camila, puteți sta calme! Shawn a recunoscut că o iubește pe Emma Watson înainte de a se cupla cu senorita lui. Mai exact în 2016, Shawn postat un tweet în care scria cu subiect și predicat ”Ok, I love you” pentru Emma Watson. Shawn nu a primit niciun răspuns din partea Emmei, dar nu s-a lăsat, ci a continuat să afirme și în interviuri că o iubește. 

Anii au trecut, Shawn a dat dovadă că s-a maturizat și, poate că și acum are un crush, dar cu Camila lângă el, mai bine să păstreze secret.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)