Cardi B și Penn Badgley, actorul principal din serialul ”You”, au încins Twitter-ul în ultimele zile cu un schimb de replici care le-a pus pe jar imaginația fanilor serialului. Lucrurile au trecut la nivelul următor când în discuție au intervenit și cei de la Netflix, iar Cardi a cerut să apară în următorul sezon al serialului. 

Sezonul al treilea din ”You” a apărut recent pe Netflix, iar printre fanii serialului se numără și Cardi B. Artista a postat un mesaj pe Twitter, atunci când a apărut sezonul al treilea, iar ea se afla în Paris, la Săptămâna Modei, și a spus că abia așteaptă să vadă noile episoade. Nu a trecut mult și cei de la Netflix au postat, mai în glumă, mai în serios, că fac o petiție pentru ca rapperița să apară în sezonul următor al serialului. 

 

La scurt timp, cineva i-a adus în atenție lui Cardi B un filmuleț din 2019, în care Penn menționa numele ei într-un interviu. ”OMFG HE KNOWS ME!!!” a scris Cardi și a repostat filmulețul. De acolo a pornit un schimb de replici între ea și actor, iar lucrurile au ajuns atât de departe, încât cei doi și-au schimbat fotografiile de profil de pe Twitter și fiecare a pus poză cu celălalt. 

Penn Badgley a vorbit despre prietenia dintre el și Cardi B, în cadrul show-ului lui Jimmy Kimmel și a spus că susține petiția pentru introducerea lui Cardi B în serial. Cei de la Netflix au confirmat deja că va fi și sezonul al patrulea, imediat după apariția celui de-al treilea. Serialul se bucură de un succes răsunător pe Netflix, iar premiera sezonului trei a reușit să detroneze serialul coreean ”Squid Game”, care părea să nu aibă rival.