Drake e pe val, iar recordurile cu care se laudă în ultima perioadă nu aveau cum să rămână fără o recompensă. Așa se face că Billboard, cea mai prestigioasă publicație muzicală, l-a numit artistul cu cea mai mare influență asupra muzicii din ultimii 10 ani. 

Gala de decernare a premiilor Billboard Music Awards va avea loc pe 23 mai, dar până când vor fi oferite trofeele, cei de la Billboard au hotărât să îl recompenseze pe Drake pentru activitatea sa muzicală din ultimii 10 ani. Piesele și albumele care i-au adus titlul sunt cele lansate din decembrie 2009 și până în septembrie 2019. Cei de la Billboard au luat în calcul și activitatea lui Drake sub formă de concerte și turnee, datele de pe social media, cât de prezent a fost în topul Hot 100 de-a lungul ultimei decade și vânzările de albume. 

New project. Selena Gomez joacă într-un film de groază produs de Drake. Ce rol va avea?

Drake se laudă cu recorduri la care alți artiști consacrați doar visează. Este singurul cântăreț din lume a cărui piesă a stat mai bine de 50 de săptămâni pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. De asemenea, e artistul care are cele mai multe piese în Billboard Top 40. Drake se laudă cu cifre de invidiat și pe alte platforme de streaming și a bifat un record de ascultări pe Spotify la începutul acestui an. Cam tare, nu-i așa?