După Delia și Loredana, a venit rândul Innei să se relaxeze într-o vacanță exotică. Artista a zburat în Maldive și își bucură fanii cu poze de la plajă. 

Inna a fugit de frigul din România, într-o destinație unde poate să facă plajă și să se bucure de apa albastră a oceanului. În weekend, artista a postat pe Instagram o poză cu ea coborând din avion, în dreptul căreia a scris: ”Am ajuns în Maldive pentru prima dată. Sunt curioasă dacă există localnici care mă urmăresc pe Instagram”. 

Inna a profitat din plin de prima zi de vacanță și a postat pe Instagram un filmuleț de la piscină, dar și o fotografie care i-a pus pe jar pe fanii ei. Artista s-a lăsat fotografiată topless, doar într-un slip negru. Chiar dacă poza este făcută din profil și Inna ține mâinile așa încât să nu se vadă nimic, cei care o urmăresc pe Insta' au înroșit butonul de like și fotografia a adunat peste 30.000 de aprecieri în mai puțin de o oră de când a fost postată. Unii au simțit nevoia să lase și un comentariu, iar cineva chiar i-a transmis lui Deliric, iubitul Innei, cât este de norocos!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de INNA (@inna)