Cu toții știm că cel mai bun prieten al omului este câinele, doar că unele vedete vor să ne arate că mereu există și excepții de la regulă. 

Vedetele au demonstrat că orice este posibil dacă îți dorești suficient de mult. Acestea și-au surprins de foarte multe ori fanii când le-au arătat ce animale neobișnuite de companie au. Chiar dacă nu au avut o pisică sau un câine, aceste vedete au creat legături speciale cu aceste necuvântătoare.

Cine crezi că este cap de listă?

Billie Eilish are un șarpe pe care îl cheamă Archie. Acesta este foarte cunoscut și, mai nou, a apărut și în cel mai recent videoclip al artistei, ”Your power”.

Porcul lui George Clooney. Relația lui George cu porcul lui, Max, a durat 18 ani. Max a fost un cadou de la fosta iubită a actorului, Kelly Preston, şi a crescut să aibă peste 130 de kilograme. Deşi Clooney i-a construit o căsuță în curtea casei, Max dormea foarte des în patul lui Clooney.

Cangurul lui Vanilla Ice. Rapper-ul şi-a luat un cangur de mic şi i-a pus numele Bucky Buckaroo.

Tigrii albi ai lui Mike Tyson. Puțini ştiu că Tyson a avut mai mulți tigri albi, pe care a trebuit însă să-i dea deoarece era prea scump să aibă grijă de ei.

Caracatița lui Nicolas Cage. Cage a spus că observarea unui animal care este atât de diferit de oameni l-a ajutat să-şi dezvolte talentul actoricesc. Din păcate, Nicolas a trebuit să-şi dea animalul de companie când a avut probleme financiare.

Ratonul lui Steven Tyler. Artistul obișnuia să meargă la pescuit cu ratonul său pe umeri în fiecare zi.

Alpacalele lui Nicole Kidman. Kidman şi soțul ei, Keith Urban, cresc alpacale la ferma lor din Nashville. Actrița spune că inițial, îi plăceau genele lor lungi, însă cu timpul, a fost cucerită total de atitudinea lor caldă.

Măgarii pitici ai lui Reese Witherspoon. Actrița a cumpărat doi măgari pitici pe care i-a numit Honky şi Tonky. Aceştia s-au încadrat perfect în familia de animale a lui Reese, care include porci, capre şi câini.

Broasca țestoasă a lui Leonardo Dicaprio. În 2010, actorul a cumpărat o broască țestoasă sulcata. Pe atunci, animalul cântărea 17 kilograme.

Micro-porcuşorii lui David Beckham. Soția lui, Victoria, i-a cumpărat doi micro-porcuşori de Crăciun, în 2009, pe care i-au numit după prietenii de familie Elton John şi David Furnish.