Selly a schimbat prefixul în weekend, iar ăsta a fost un motiv de sărbătoare. Vloggerul a dat o mare petrecere, dar se pare că party-ul lui nu a fost pe placul poliției care s-a autosesizat în urma live-urilor de pe Facebook.

Selly a petrecut într-un mare fel de ziua lui. Vloggerul a împlinit 20 ani și în această zi importantă a vrut să aibă alături cei mai buni prieteni, care nu sunt deloc puțini la număr. Selly a pus-o de un mare party, unde au fost prezenți cântăreții din trendingul românesc. Petrecerea a fost una reușită și într-un  mare fel, așa cum era de așteptat, doar că nu toată lumea a fost încântată.

Exemplu de urmat. Selly donează 100.000 de euro pentru educație. Ce planuri are vloggerul?

Live-urile de pe rețelele de socializare l-au făcut pe Selly bun de plată, vloggerul primind o amendă de 15.000 de lei pentru nerespectarea normelor impuse de pandemia de Covid. Videoclipurile urcate de Selly pe conturile lui oficiale nu a făcut decât să-i scandalizeze pe fani, majoritatea fiind de părere că nu aceasta ar trebui să fie comportamentul unui tânăr care susține reforma educației.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly)