Delia profită de orice pauză de la filmări pentru a se relaxa în vacanță. Artista a dat din nou iarna pe vară și a plecat în Dubai, iar de data aceasta a luat-o și pe mama ei cu ea. 

La câteva săptămâni de când s-a întors din Mexic, Delia a plecat din nou la căldură. Artista profită de pauza de filmări de la iUmor, pentru a se relaxa într-o destinație exotică. De data aceasta, Delia și-a luat și mama cu ea și au plecat ”ca fetele” în Dubai. Artista și mama ei s-au plimbat cu bicicletele, iar Delia a surprins momentul și a postat pe stories. Cântăreața a surprins și o discuție în care mama ei îi povestea despre un scam cu criptomonede pe care i l-a propus cineva pe Facebook. Delia e obișnuită cu astfel de situații pentru că a fost chiar ea, de multe ori, victima celor care încearcă să dea țepe pe internet. De curând le-a atras atenția fanilor cu privire la un cont fake de Facebook care organizează concursuri și giveaway-uri în numele ei.

Dincolo de astfel de momente, Delia și mama ei se bucura de vacanță, iar dacă vrei să vezi cum se distrează cele două, o poți urmări pe Delia pe Instagram, pe contul @delianomad, pe care și l-a făcut special pentru vacanțe.