Delia și soțul ei se relaxează într-o nouă vacanță exotică. De data aceasta nu au mers în Maldive, ci au ales un resort de lux din Seychelles, iar imaginile pe care le postează Delia pe conturile ei de social media nu mai au nevoie de nicio prezentare. 

Indiferent unde s-ar afla în vacanță, Delia nu își uită fanii de pe Instagram. Artista postează non-stop, atât pe feed, cât și pe stories, imagini din locurile pe care le vizitează și le face poftă de vacanță tuturor celor care le văd. Artista are două conturi de Instagram: pe lângă cel oficial, cu bifă, unde o urmăresc peste 2.6 milioane de oameni, mai are un profil dedicat vacanțelor. Pe @delianomad postează cele mai multe imagini din vacanțe, iar unele dintre ele le taie respirația celor care le văd. 

Little Mermaid. Delia s-a fotografiat în costum de baie și a dat peste cap Instagram-ul: ”Ești absolut superbă”

Delia și soțul ei au parte de tot felul de experiențe inedite atunci când merg în vacanțe și le place să savureze din plin tot ce le oferă fiecare vacanță. De data aceasta, cei doi au avut parte de un mic dejun romantic, la malul oceanului. Masa și scaunele au fost amplasate chiar în apă, sub o umbrelă care să îi protejeze de soare, astfel că au stat cu picioarele în apă, în timp ce au savurat preparatele. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delianomad)