Vanessa Hudgens și-a obișnuit fanii cu relații de lungă durată și chiar dacă se poate lăuda cu câteva nume celebre, va fi mereu asociată cu Zac Efron. În 2021, actrița a făcut o nouă cucerire și a avut alături de cine să petreacă Valentine's Day.

Anul trecut, Vanessa Hudgens îi spunea adio iubitului ei, actorul Austin Butler. Cei doi s-au despărțit după o relație de nu mai puțin de 9 ani. Acum, Vanessa a decis să acorde o nouă șansă iubirii și se pare că i-a ieșit. Noua ei cucerire este Cole Tucker, jucător MLB. Vanessa și Cole au fost surprinși pentru prima dată împreună în luna noiembrie a anului trecut în timp ce luau cina la un restaurant celebru din California. 

Acum, actrița și iubitul ei nu se mai ascund de ochii curioșilor, iar Valentine's Day a fost ocazia perfectă pentru a posta o imagine de cuplu. 

Și totuși destinul le joacă feste în continuare Vanessei Hudgens și fostului ei partener, Zac Efron. Se pare că motivul despărțirii dintre ea și Austin a fost faptul că Austin avea filmări în Australia. La polul opus, Zac Efron a pus punct relației lui cu Vanessa, chelnerița din Australia tot din cauza filmărilor la mare distanță.

Ce zici de asta, Vanessa?