Justin Bieber are planuri mari pentru cele două luni care au mai rămas din anul acesta. Dacă pe plan muzical a obținut cam tot ce și-a putut dori și imagina vreodată, pe plan personal se pare că mereu este loc de mai mult, iar asta l-a făcut să își propună ca anul viitor să fie deja tătic.

Justin Bieber și Hailey par mai pregătiți ca niciodată să devină părinți. Nu mai este un secret pentru nimen faptul că cei doi au lipici la copii și trebuie să recunoaștem că nu le-ar sta deloc rău să aibă un sau o mini-Bieber. Justin și-a manifestat cu subiect și predicat dorința de a deveni tătic chiar la începutul documentarului său, ”Our world”. Biebs a spus că își propune că până la finalul lui 2021 să devină tătic, iar de data asta se ăare că și Hailey este de acord cu el.

Justin și Hailey sunt căsătoriți din 2018, de de abia acum și-au făcut curaj să vorbească despre ideea de a-și extinde familia și au făcut asta chiar în ”Justin Bieber: Our World”, documentarul artistului. Biebs a spus că îl tentează mai mult ca niciodată ideea de "squish out a nugget". Justin și-a exprimat în 2020 intenția de a deveni tătic în timpul concertului de final de an. ”Intenția mea pentru 2021 este să continui să îmi setez anumite targeturi și să mă distrez în timp ce mi le îndeplinesc. Să fiți siguri că pun pe primul loc familia și de abia aștept să am un copil”, spunea Bieber la acel moment.