Show-ul KUWTK a ajuns la final, dar se pare că secretele familiei sunt departe de a se fi terminat. Kris și fetele ei vor ocupa mereu primele pagini ale tabloidelor, iar acum Kourtney este cea a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor.

Kourtney Kardashian și-a găsit sufletul pereche și este mai mândra ca niciodată. Dacă până acum avea eticheta de cea mai retrasă din clanul Kardashian, acum Kourtney nu se mai sfiește să își arate sentimentele pe social media. Kourt și Travis Baker sunt îndrăgostiți ca niște adolescenți și toată lumea a văzut asta. Ba mai mult, Travis a cerut-o în căsătorie și au planuri mărețe pentru viitor.

Acum, dirty secrets comes alive. Odată cu terminarea show-ului, fanii dornici de gossip au ajuns la concluzia că membra clanului Kardashian a avut o aventură cu Justin Bieber. De ce? Pentru că Justin a postat la un moment dat o poză în care se pare că apăreau picioarele lui Kourtney alături de descrierea ”Lord knows”. Toată lumea este de părere că acela a fost un mesaj subtil pentru fostul partener a lui Kourt, Scott Disick a.k.a @letthelordbewithyou.

Kourt și Justin nu au comentat nimic, mai ales că în acea vreme Kourtney tocmai ce se despărțise de Scott. Nu ar fi exclus ca între artist și sora lui Kim să fi fost o scânteie de moment, având în vedere că Kourt se înțelege foarte bine cu adolescenții. (vezi prietenia cu Addison Rae).