Selena Gomez și-a adăugat un nou tatuaj la colecția pe care o are deja pe piele. De data aceasta, a ales să își deseneze un simbol religios într-o zonă foarte vizibilă: pe claviculă, iar artistul care a tutuat-o a fost cel care a dat-o de gol.

Selena o ia pe urmele lui Justin Bieber și a ales să-și deseneze o cruciuliță pe claviculă. Cântăreața a apelat la unul dintre cei mai renumiți artiști în materie de tatuaje. Bang Bang, așa cum se intitulează pe internet, are în portofoliu mulți clienți din rândul celebrităților și nu e prima dată când Selena se lasă pe mâna lui. Cu toate că au mai lucrat împreună, Bang Bang a dezvăluit pentru revista People că, de data aceasta, a avut emoții mai mari ca niciodată. Motivul este unul lesne de înțeles: tatuajul pe care și l-a dorit Selena Gomez este într-o zonă foarte vizibilă și trebuia ca totul să iasă perfect, în cele mai mici detalii. Artista mai are tatuaje, dar fie sunt de dimensiuni mici, fie nu sunt la vedere. 

Selena, tu ești? Cum a apărut artista la filmările pentru cea mai nouă producție în care joacă. Fanii s-au speriat

Bang Bang a postat pe contul lui de Instagram un filmuleț de câteva secunde, în care se vede noul tatuaj al Selenei în toată splendoarea. Artista mai are câteva tatuaje cu încărcătură emoțională puternică, iar unul dintre acestea reprezintă data la care și-a făcut transplantul de rinichi, în 2017. Bang Bang este autorul unora dintre ele.