Poți fugi, dar nu te poți ascunde, Justin! Fanii artistului sunt după el la tot pasul, îl susțin și îi cântă fiecare piesă vers cu vers. Tot acest suport vine, uneori, la pachet și cu o doză de obsesie, iar Biebs nu este ferit deloc de incidentele mai puțin plăcute.

Anul acesta nu a fost deloc un an rău pentru Biebs. Artistul a știut cum să profite la maximul de perioada pandemiei și, în timp ce unii colegi de-ai lui își plângeau de milă în online, Bieber a petrecut ore întregi în studioul de înregistrări, iar asta se vede. Justin a lansat anul acesta mai multe videoclipuri ca niciodată, iar piesele lui, fie că au fost colaborări, fie că au fost solo au ajuns pe cele mai bune poziții din topuri și i-au adus și câteva recorduri.

Cu siguranță, unul dintre cele mai așteptate momente de către fanii lui Bieber, dar și de către el a fost cel a revenirii pe scenă. Bieber a bifat deja câteva concerte, iar TikTok-ul și Instagramul s-a umplut de videoclipuri cu prestatia lui Biebs. Tot pe TikTok a apărut și un videoclip în care unul dintre fani a reușit să surprindă momentul în care artistul își debloca telefonul și astfel a văzut care este parola de la telefon.

Tu îți dai seama?

 

@george_e_yuh

all of a sudden my password is 9696 #justinbieber

♬ original sound - georgeea daskalopoulos