Mai e puțin până când apare pe piață albumul la care Adele a lucrat în ultimii șase ani, dar unii dintre prietenii ei norocoși s-au bucurat deja de el. Adele a povestit, în cadrul unui interviu radio, că printre primii care au ascultat piesele de pe noul ei album se numără și Drake. 

Poate nu știai, dar Adele și Drake sunt buni prieteni. Cei doi își împărtășesc experiențe legate de muzică, iar Drake a fost printre primii norocoși care au ascultat piesele de pe noul album al lui Adele. Artista britanică s-a mutat anul trecut în Los Angeles, unde a definitivat albumul ”30”. Tot acolo s-a finalizat și divorțul de soțul ei, la începutul acestui an. Materialul discografic la care Adele a lucrat în ultimii șase ani a fost deja ascultat de câțiva dintre prietenii ei. 

Adele, mai tare decât BTS. Piesa ”Easy On Me” a stabilit un record de ascultări în primele 24 de ore

”I l-am pus lui Drake să-l asculte anul trecut când a fost în oraș. L-am întrebat dacă el crede că asta ar vrea oamenii să asculte sau nu și a zis că da, cu siguranță asta vor să audă. Drake este incredibil și suntem prieteni foarte buni”, a povestit Adele în cadrul unei intervenții prin telefon la un matinal radio. Și Drake, la rândul lui, a scris pe stories, în ziua în care Adele a lansat piesa nouă că ”Una dintre cele mai bune prietene ale mele a lansat single nou”. 

Prima piesă de pe album a apărut vinerea trecută și a luat cu asalt platformele de streaming. ”Easy On Me” este o baladă superbă, care a depășit recordul de ascultări pe Spotify în primele 24 de ore de la lansare. Pe YouTube se apropie de 80 de milioane de vizualizări deja.