Serialul ”Squid Game” a apărut de nicăieri și a ajuns number one în peste 90 de țări, în mai puțin de o lună de la lansare. Toată lumea a vorbit despre el, e peste tot pe net și e imposibil să nu fi auzit și tu despre el măcar din întâmplare. Poate că l-ai și văzut deja sau îl ai pe listă, așa că nu o să-ți dăm spoilere. 

Dacă ai văzut deja ”Squid Game”, cu siguranță ai remarcat-o pe jucătoarea cu numărul 67, Kang Sae-byeok pe numele ei, care reușește să ajungă până aproape de finalul jocului. Actrița care a portretizat-o se numește Jung Ho-yeon, iar serialul i-a adus extrem de multă popularitate. Presa internațională scrie că după apariția serialului pe Netflix, i-a crescut contul de Instagram cu aproximativ nouă milioane de urmăritori. That's quite something! Ceea ce nu știai, probabil, este că Jung Ho-yeon este bună prietenă cu una dintre fetele de la Blackpink. Cu Jennie, mai exact. 

 

Jung Ho-yeon are o mulțime de poze de la filmările pentru serial pe contul ei de Instagram, iar într-una apare alături de Jennie, care a vizitat-o pe platou în timp ce filma pentru ”Squid Game”. Potrivit Digital Spy, a fost primul rol într-un serial al lui Jung, care până atunci cochetase cu modelling-ul. Nici nu e de mirare că în pozele pe care le postează pe Instagram apare aranjată și nu seamănă deloc cu personajul căruia i-a dat viață în serial.