Cu aproape două luni în urmă, Billie Eilish realiza un super shooting pentru publicația Vogue. Toată lumea a rămas uimită să vadă tatuajul imens de pe picior și astfel un alt tatuaj a scăpat pe sub radarul curioșilor.

Billie Eilish este ca o cutie plină de surprize. Tocmai când nimeni nu se aștepta să o vadă purtând altceva în afara hainelor baggy, ei bine, artista a optat pentru câteva ținute provocatoare și a realizat un shooting pentru revista Vogue. Fanii au rămas surprinși să vadă aceasta abordare la Billie, dar de departe cel care a atras atenția a fost tatuajul de pe piciorul drept.

Dacă acum câțiva ani, într-un interviu acordat aceleiași publicații, Billie nu era încântată idea tatuajelor, între timp, artista a adăugat câteva desene permanente pe piele. Eilish s-a ținut de promisiunea din trecut în care a spus că dacă și-ar face vreodată tatuaj ar alege un loc în care nu ar fi foarte vizibil și chiar asta s-a întâmplat.

În afara tatuajului de pe picior, Billie Eilish mai are un desen care până acum a trecut neobservat. Este vorba de cel de pe piept. Tatuajul lui Billie nu este unul foarte evident, dar se pot distinge caractere gotice. Despre tatuajele ei, Billie a declarat de multe ori că ele sunt cele care îi fac pe fani să creadă că face parte din illuminati.