Fanii cuplului Alexia Eram - Mario Fresh nu știu ce să mai creadă despre relația celor doi. S-a speculat mult timp că cei doi au pus punct relației, având în vedere că nu au mai postat mult timp imagini împreună, dar se pare că toată această perioadă a fost doar un test pentru fani.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au jucat atât de mult cu răbdarea fanilor, încât nimeni nu mai știe ce să creadă despre relația lor. De mai bine de cinci luni, cei doi nu au mai postat imagini în calitate de cuplu și, chiar dacă au fost prezenți la evenimente comune, Alexia și Mario s-au comportat ca niște prieteni. Într-o perioadă, mulți au crezut că Mario deja a înlocuit-o pe Alexia cu Chelsea, colega lui de la ”Splash! Vedete la apă”, dar se pare că toate au fost doar niște zvonuri, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Proaspăt întoarsă din excursia din Paris și Amsterdam, Alexia a mers la podcastul unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Mario. Radu Țibulcă a fost cel care a introdus-o pe Alexia ca fiind ”fiica Andreei Esca și iubita lui Mario Fresh”. Alexia nu a obiectat și nici nu a negat cele spuse de Radu, iar asta i-a făcut pe toți să creadă că ea și Mario formează din nou un cuplu.

”În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu", povestea Alexia într-o discuție cu mama ei despre cum l-a cunoscut pe Mario.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)