În serial este tată adoptiv pentru copilul iubitei lui, Monica, iar în viața reală este tătic cu normă întreagă. Iubita lui Jaime Lorente, cel care îi dă viață simpaticului Denver din ”La Casa de Papel” a născut, pentru prima dată, pe 7 noiembrie anul trecut.

Vestea că Jaime Lorente alias Denver așteaptă un copil a fost dată de revista Hola! Spania și a luat prin surprindere pe multă lume. Asta cu atât mai mult cu cât actorul ieșise dintr-o relație la începutul anului trecut și nu s-a mai afișat cu nimeni de atunci. Potrivit revistei spaniole, actorul se iubește cu o femeie din staff-ul serialului. Cea care l-a făcut tătic pe Jaime se ocupa de costumele din serial, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat atât de tare, încât și-au dus rapid relația la nivelul următor. Cei doi sunt părinții unei fetițe superbe pe care au botezat-o Amaia, potrivit revistei Hola!

Înainte să se combine cu mama bebelușului său, Jaime a avut o relație de doi ani cu o altă colegă din serial. Maria Pedraza a interpretat rolul lui Alison Parker în primele două sezoane, una dintre ostaticele din monetărie. Ea și Jaime au mai fost colegi de platou și la filmările pentru ”Elite”, un alt serial spaniol, iar de aici până la o idilă a fost un singur pas. Cei doi s-au despărțit în luna ianuarie a anului trecut, iar presa tabloidă spaniolă a surprins-o atunci pe Maria în timp ce își muta lucrurile din casa fostului ei iubit. Se pare că Jaime a trecut destul de repede peste despărțire și și-a găsit dragostea imediat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El chaval (@jaimelorentelo)