Selena Gomez și The Weeknd au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din industria muzicală. Chiar dacă au pus capăt poveștii de dragoste, Selena și The Weeknd vor fi mereu asociați de către fanii care nu pot depășii momentul în care cei doi au fost #couplegoals.

The Weeknd a fost umărul pe care Selena Gomez a plâns după ce s-a despărțit de Justin Bieber. Cei doi nu au rezistat mult timp împreună, iar fanii au fost surprinși de decizia lor de a se despărți. Selena și The Weeknd au rămas în relații bune și chiar au lansat și piese despre povestea lor de dragoste. 

La fel ca și în cazul pieselor despre Justin, fanii au început să asculte din ce în ce mai atent versurile. Cei mai vigilenți și-au dat seama că Selena și The Weeknd au o telepatie pe plan muzical și, coincidență sau nu, două dintre piesele lor se potrivesc de minune. Ce mesaj au vrut să-și transmită?

În ”Crowded room”, Selena Gomez cântă:                                                                              ”Baby, it's just me and you
Baby, it's just me and you
Just us two
Even in a crowded room
Baby, it's just me and you, yeah”

Coincidența se regăsește în ”Save your tears” de la The Weeknd.                                               ”I saw you dancing in a crowded room
You look so happy when I'm not with you
But then you saw me, caught you by surprise
A single teardrop falling from your eye.”