Selena Gomez a revenit pe social media și este mai activă ca niciodată pe TikTok. Fanii rezonează foarte mult cu videoclipurile ei, dar cele mai recente filmări au cam agitat apele.

Selena Gomez tace și face. Deși a lipsit mult timp din peisajul online, acum, artista a revenit cu forțe proaspete. Selena se simte mai sigură ca niciodată pe ea, așa că se filmează aproape non-stop. Nu mai este niciun secret faptul că aceasta deține o linie de cosmetice, așa că a decis să împuște doi iepuri dintr-o lovitură.

Selena s-a filmat în timp ce le arăta fanilor rutina ei de makeup, dar reacțiile nu au fost cele așteptate. În loc să aprecieze că și-a făcut timp pentru asta, urmăritorii au început să o acuze că este un material prin care vrea să o atace pe Hailey. Soția lui Justin este recunoscută în online pentru obiceiul de a-și filma rutina de skin care, așa că toată lumea s-a dus cu gândul la ea.

Intențiile Selenei au fost cât se poate de inocente. Artista nu și-a dat seama de ce a creat, așa că și-a cerut scuze în mod public și a spus că va șterge videoclipul. „De asta cred foarte mult ăn grija mentală. Nu am avut idee ce am făcut, dar îmi pare rău. O să șterg totul în curând!”

@selenagomez

 

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac