Kim Kardashian lucrează cu cei mai buni stiliști din lume, așa că nu este de mirare că aparițiile ei sunt mereu fără cusur. Miliardara este conștientă că reprezintă o sursă de inspirație pentru milioane de fani și încearcă, de cele mai multe ori, să abordeze ținute accesibile oricărei persoane.

Kim Kardashian a demonstrat, încă o dată, că este un adevărat fashion icon. În luna octombrie, fosta parteneră a lui Kanye West și-a făcut apariția la SNL, acolo unde a avut un moment care nu va fi uitat prea curând. Diva de 40 de ani a deschis ediția din 10 octombrie și milioane de ochi au privit-o din fața televizoarelor.

Kim a glumit pe seama fostului soț și a dat de înțeles că își lansează candidatura la prezidențiale, dar i-a liniștit imediat pe spectatori și pe telespectatori: ”Glumesc, nu putem avea trei politicient ratați în familie”, făcând aluzie la Kanye și la Caitlyn Jenner, fostul soț al mamei sale (devenit femeie între timp).

Pe lângă momentul amuzant, fanii au mai fost inspirați și de ținuta purtată de Kim. Nu mai este niciun secret faptul că miliardara a făcut o pasiune pentru salopetele din catifea și nu numai. Cum moda n-are granițe, Anda Adam, mare fan al lui Kim Kardashian, a decis să copieze 1:1 ținuta purtată de miliardară în una dintre galele concept ale emisiunii în cadrul căreia este concurentă.

Cine merită mai multe like-uri?