Vestea despărțirii lui Jennifer Lopez de Alex Rodriguez i-a luat pe toți în surprindere, inclusiv pe familiile acestora. Cei doi nu au declarat nimic oficial până acum, dar cele mai recente gesturi vorbesc de la sine.

Jennifer Lopez a fost dată peste cap de anularea nunții din cauza pandemiei și se pare că de atunci lucrurile între ea și ARod nu au mai fost la fel de roz ca înainte. Cei doi au apelat chiar și la terapia de cuplu pentru a face lucrurile să meargă, dar programul încărcat și proiectele separate pe care le au nu au fost în avantajul lor.

Weekend-ul trecut, presa internaționala anunța despărțirea cuplului după 3 ani de relație și 2 ani de logodnă. JLo și ARod s-au abținut de la comentarii, dar faptele vorbesc de la sine. Jennifer se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează de zori la ”Shotgun wedding”, iar Alex Rodriguez nu a mai stat pe gânduri și a zburat cu avionul privat până acolo. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau în timpul pauzelor de la filmări, iar fanii cred că cei doi încă mai formează un cuplu.

Tu ce crezi?

sursa foto: ET Canada