Toată lumea o cunoaște drept Cardi B, dar numele ei real nu are nicio legătură cu cel de scenă. Artista s-a inspirat de la numele unei băuturi alcoolice atunci când a ales cum să se prezinte în fața fanilor. 

Belcalis Almanzar, pe numele ei ”din buletin” a spus, la un momentat, povestea numelui de scenă. Atunci când a decis să facă pasul către o carieră în showbiz, Belcalis avea nevoie de un nume care să fie catchy. Și pentru că avea deja o poreclă, a decis să o folosească pe post de nume de scenă. Cardi B a povestit în urmă cu câțiva ani, în show-ul lui Jimmy Fallon, de unde provine numele de scenă: ”Știi, pe sora mea o cheamă Hennesey (n.r. un brand de coniac), așa că toată lumea îmi spunea Bacardi (n.r. un brand de rom). Acesta a fost inițial numele meu pe Instagram, Bacardi B. Dar din nu știu ce motive, contul de Instagram îmi era închis frecvent și cred că avea legătură cu brand-ul Bacardi. Așa că l-am prescurtat și a rămas Cardi B”, a povestit rapperița.

#HotMamma. Cardi B a pozat goală, cu burtica la vedere. Câte like-uri merită?

Cardi B a dat lovitura în 2017 cu hitul ”Bodak Yellow”, care a ajuns rapid pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. Cardi a devenit, astfel, prima rapperiță care a avut o piesă de number one în cel mai important top muzical din lume. De aici și până la un succes global a fost un singur pas, iar următoarele hituri au venit unul după altul.