Leonardo DiCaprio este destul de rezervat atunci când vine vorba de viața personală. Actorului nu îi mai place să ocupe prima pagină a tabloidelor, așa că preferă să își trăiască poveștile de iubire departe de ochii curioșilor.

Leo a fost și va rămâne unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume. Actorul nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea sexului frumos, dar acum, se pare că nu mai este adeptul aventurilor. DiCaprio este într-o relație din 2017, iar cea care i-a furat mințile este cu 22 de ani mai tânătă decât el.

Camila Morrone este cunoscută în lumea cinematografică datorită rolurilor ei, dar și datorită faptului că este numită „fiica vitregă a lui Al Pacino”. Mama Camilei a fost mult timp iubita lui Al Pacino, iar de aici a rezultat și eticheta care i-a garantat o parte din succes. Camila se poate lăuda și ea cu câteva roluri în producții de succes, iar veleitățile ei actoricești au fost mereu recunoscute. Mai mult, aceasta este comparată și cu Jennifer Lawrence, actrița alături de care Leonardo a jucat în producția „Don't look up”. 

Partea interesantă de abia de acum urmează în relația celor doi. Deși Leo nu preferă să se afișeze alături de Camila, aceasta susține prin toate interviurile că pozele ei din vacanța sunt făcute de către actor. Dacă până acum nu o credea multă lume, ei bine, se pare că, recent, cei doi s-au relaxat pe plajă și nu au avut nici cea mai mică intenție de a se feri de paparazzi.